Beoordelingen van Gusto di ItALB Den Haag

Recente recensies van Gusto di ItALB Den Haag

5 sterren na 312 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liever bij jullie eten natuurlijk, maar ja, dit is momenteel helaas het beste alternatief...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn erg lekker maar het is jammer dat de pizza’s bij aankomst niet warm genoeg zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, bezorging had wat eerder gemogen, maar wel erg genoten van het eten, bedankt!!

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was erg magertjes belegd. Het lijkt erop dat de gejaagdheid ten koste gaat van kwaliteit ondertussen. Het gaat er heel nerveus aan toe.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Bas, Thank you for your review. However, The pizza's today were the same as every day. Our pizza dough is 220 gr and never more or less. We have a thin pizza since our pizza is italian style. With kind regards, Evis

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit. En aardige mensen!

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Kenzo, Thank you for your nice review and is always nice to see you at Gusto :-). With kind regards, Evis

, 30-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien lag het aan de afstand (alhoewel we in Nootdorp wonen), maar de pizza was net iets teveel afgekoeld. Smaak prima, mooie bodem, maar iets heter was beter geweest

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Annette, Thank you for your feed back. Please be a wear that it's getting colder and since pizzas are thin they get cold easier. With kind regards, Evis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging door Evi zelf. En zoals altijd hebben wener heerlijk van gesmuld.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Debby, Thank you for your nice review and we are happy to know that everything went well. With kind regards, Evi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker, maar niet meer zo warm.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Ilona, Thank you for your feed back. Please keep in mind that we are getting winter and pizza carpaccio and caprese is finished with cold ingredients which helps the pizza to get much sooner cold. With kind regards, Evis

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een goede pizza. De beste pizza’s van Den Haag/Delft. Snel bezorgd ook.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Geert, Thank you very much for your amazing review. We will always do our best to bring the best quality to you. With kind regards, Evi

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

We moesten er wel even op wachten, maar het eten was zoals altijd fantastisch. Vers uit de oven, dus thuis ook nog warm.

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Joris, Thank you !

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza&pasta in heel ypenburg!

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk en leuk personeel. Heerlijk eten met best goed qualiteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered just in time. High quality food, as always!

, 20-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de pizza’s heerlijk. Maar zeer teleurgesteld over de bezorging. Om 18.07 hebben we de bestelling geplaatst. 19.40 (!! Al vrij laat) zouden de pizza’s worden bezorgd. Na 20.30 hebben we de pizza’s ontvangen. Met alleen een sorry van de bezorger, heeft dit de heerlijke pizza’s helaas een best wel nare bijsmaak gegeven.

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur bezorg tijd is wel heel erg lang…..

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd goed. 25 Minuten later dan besteld en lauw bezorgd. Volgende keer maar weer zelf afhalen of in het weekend een bezorger extra in dienst nemen?

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was delicious. The order was in earlier than expected. Definitely we will order there again. Thanks Gusto di ItALB team.

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren met heerlijk. Bezorging stipt op tijd

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wederom de pasta/roomsaus en zalm en bruscetta. Echt smullen en goed heet nog bij aankomst.

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en de bezorger was op tijd.

, 08-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie ook weer bezorgen!! Maar kom ook graag bij jullie op locatie wat eten, altijd een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 kaas pizza was te droog, wij moesten 1 uur 45 min wachten tot het werd bezorgd. Onze locatie was 300-400 meterstanden een restaurant. Ik zal hier nooit meer bestellen! Helaas….

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Virginija, We always work very hard to bring the best quality and service to our costumers. Our apologies for not been to full fill your expectations in a extremely busy night! With kind regards, Gusto's team

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten, erg smakelijk!

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Cook, Thank you very much for your feed back and we are very happy to know that everything was to your expectations. With kind regards, Gusto's team

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza, maar ruim 2 uur later bezorgen dan dat bestelling is geplaatst is een afknapper. Werden wel op de hoogte gehouden: 18.32 uur besteld, zou 19.50 uur geleverd worden en dan pas om 20.38 bezorgen... Overigens was bezorger wel vriendelijk.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Frank, Thank you for your feed back and our apologies for the delay. We work very hard to bring the best quality and service to our costumers. Fridays usually are busy but yesterday it was extremely busy. With kind regards, Gusto's team.

, 05-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behalve de regen buiten is het alsof je in Italië bent...heerlijk eten!

, 02-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorgen zijn ze toch altijd vrij snel kouder maar nog steeds lekker.

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Ferda, Thank you for your feed back. I would like to mention that, now that is getting colder is very hard to deliver the pizzas as warm as they are when they get out the oven. We work very hard to bring the best quality and service to our costumers and we are going to keep doing so. With kind regards, Gusto's team

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Bezorging netjes en op tijd. Pizza’s hadden alleen iets warmer mogen zijn.

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ambachtelijke pizza en pastas!

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's kwamen net uit de oven toen ik ze kwam afhalen. Ze smaakten heerlijk!

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit/smaak van de pizza's was van de goede kwaliteit die we van Gusto gewend zijn. Qua temperatuur waren ze wel nét iets aan de koude kant. Pizza begon alweer een beetje te stollen.

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk en heerlijk eten!!

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, dunne bodem, smaakvol!

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vele keren langs dit restaurant gelopen. Verleden week er gegeten. Nog nooit zo lekker Italiaans gegeten. Vandaag pizza en pasta gehaald. Weer net zo geweldig. Dit wordt ons huisrestaurant!

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very good

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim een uur eerder dan gevraagd bezorgd.

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein stukje Italia in Den Haag.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

precies optijd klaar, super goede service en als allerbelangrijkste, heerlijke pasta! echt perfect!

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Letterlijk de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. Bodem is perfect en niet te veel zout. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza's was goed. Pizza's waren al behoorlijk lauw bij aankomst.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Ben blij dat ze nog bezorgen.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet meer zo heet....nog even in de oven gedaan....wel super lekker😍

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten!

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging had wel iets sneller gemogen, maar eerlijk is eerlijk het is het wachten waard, de Calzone was voortreffelijk

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd lekker pizza

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker... Heerlijke pizza's en pasta's!

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken super lekker, alleen deze x was het eten flauw van smaak en de porties weinig. Miste zout en knoflook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed en de service ook!

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als altijd heerlijk

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

When you miss the pizzas you had in Italy it is always great to know you can pick it up around the corner :-) always made with quality products and with passion !

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekker vers en optijd klaar gemaakt.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd mijn bestellingen klaar en altijd goede kwaliteit en de personeel zijn heel vriendelijk. Alles naar de verwachting. Heerlijk eten we bij Gusto di itALB:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfetto

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwalitatief goede en warme pizza

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza met salamino picante de beste van de wereld!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's afgehaald, op tijd klaar, vriendelijk personeel. Bij deze pizza heb je het idee dat er verse en goede producten zijn gebruikt, en minder vette hap te hebben gegeten zoals bij pizza's van de grote pizza-ketens. Ik wil ook alleen pizza hier bestellen. Alleen op zaterdag moet je de pizza wel zelf ophalen, op andere dag bezorgen ze wel thuis.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers eten!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, echte Italiaanse pizza’s!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Service is heel precies! Kwaliteit vind ik prima, maar het kan altijd beter. Ik ben hartstikke tevreden.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlot, snel en lekker

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten, heerlijk.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten Snel bezorgd In 2 woorden super service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Italië komt binnen een uurtje naar je toe...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten! Vriendelijke bezorging en lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!!!

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees slechte kwaliteit, bij garnalen met courgette miste bij iedereen courgette! Laatste keer dat ik hier bestel.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

excellent pizza. we enjoyed eating in the restaurant and also delivery at home was good!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn echt heel erg lekker. Dunne bodem, verse ingrediënten de lekkerste pizza’s die thuisbezorgd worden naar onze mening😉. Hele snelle levering ook!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Excellent food as always. Ordered 5 pizzas and were all very warm and delivered on time.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker. Ga zo door.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeet domino, neww york

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s, heerlijke bodem, maar nu weer niet geleverd conform de aangegeven tijd op de website (niet de eerste keer). Reactie restaurant: wat is het probleem we hebben het druk. Op zoek naar een andere goede Italiaan die wel conform afspraak levert. Premium prijzen, dan verwacht je ook goede service

Reactie van Gusto di ItALB:Dear Patrick, You placed an order to pick up at 18:10. We replayed saying that the order would be ready @ 18:30 for pick up. You did replay to our confirmation saying that is an extremely bad service and our question to you was "why is this a bad service" if we are too busy we are too busy. Unfortunately we can't help everyone within their requested time no matter how hard we try. We try always the keep the quality first and the quality takes time. Your pizzas were ready at 18:30 when u picked them up. Please try to understand that we work with fresh products and everything is been made by hand at the moment the order is placed. With kind regards, Evis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er niet werd thuis bezorgd.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer de pizza pollo en pizza magherita

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s en tiramisu waren heerlijk, de bezorging een half uurtje later dan de verwachte bezorgtijd.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat bezorgd en ik moest er zelf 2x achteraan bellen. Geen probleem als het (veel) later wordt, maar laat het dan even weten. Pizza’s en deserts zijn erg lekker dus we bestellen zeker weer. Hopelijk dan zonder vertraging.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets langer gewacht dan aangegeven, smaak was daarentegen echt super. Als ik een puntje van kritiek mag geven dan vind ik de portie Ravioli voor 18 euro aan de weinige kant.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdagavond; bestelling van 18:45 uiteindelijk om 20:15 gekregen.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wil graag de pizza s gesneden hebben had er ook om gevraagd en was niet gesneden

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Warm, goede bodem en alles wat erop of erin zit topkwaliteit. Aanraders; salami picanti, alles met de parmaham en de tiramisu. De pasta’s zijn niet met extreem veel kaas en room; zelf vind ik dat zalig, maar is heel persoonlijk.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is geniaal lekker. De bezorging precies het tegenovergestelde. Ruim anderhalf uur is echt te lang.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig gegeten. Exact op tijd ook. Kan niet beter als start van het weekend.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren klef, niet krokant ,slap en een te dunnen bodem.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller gebracht dan gepland. Wat raar en jammer dan dat de pizza licht was afgekoeld. Voor het overige: goed als altijd!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen geregeld bij Gusto di ItALB. Zoals gebruikelijk was ook nu de bestelling van prima kwaliteit en zeer snel geleverd.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s gegeten vanavond!!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen nu bijna 1,5 jaar bij jullie en het eten is altijd fantastisch én lekker. De bezorger (die ook werkzaam is in het restaurant) is ook echt een pracht mens! Altijd zo behulpzaam als hij het eten heeft gebracht!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza topper

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, fast and great service!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza. Optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dagje weg geen zin om te koken dus weer lekker pizza's en toetje besteld bij Gusto di italb. Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het eigenlijk best asociaal als je voor € 90,00 aan pizza's besteld, ik dan nog €2,50 aan bezorgkosten moet betalen en € 0,25 aan transactiekosten...

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De risotto asparagi e taleggio was heerlijk.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Paste met truffel en ossenhaas is echt waanzinnig lekker! De Tiramisu hier blijft goddelijk!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, bezorgd op de beloofde tijd. Er was slechts een minpuntje: de pizza's waren niet gesneden, ondanks dat ik erom had gevraagd.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief bijna altijd uitmuntend, maar 5 kwartier levertijd voor 3 pizza's is een beetje té lang.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het beleg van de pizza aan de magere kant: smaak was prima!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, Grazie

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke italiaanse pizza met echte salamino picante!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima week-special Risotto met (groene) asperges en taleggio. Lekker romig. Voor erbij een pizza-broodje. Mag nog eens!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2e keer op rij dat de bezorging langer duurt (90min). Maar desondanks blijven we hier bestellen want de pizza's zijn erg lekker!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt mooi op tijd en vooral erg warm aangeleverd. Verder is het eten van prima kwaliteit, ik kan echt geen min punten bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goede pizza’s

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zwaar teleurstellend, ik had uitdrukkelijk aangegeven GEEN KAAS in risotto en die zat er toch in! Ik heb maaltijd weggegooid. Zonde van het geld. Dat het druk was is geen excuus.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed eten en precies op tijd met bezorgen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt goede kwaliteit. Kan niet wachten om weer in het restaurant te zitten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Basically Gusto di Italb is the only restaurant we order food from. I think the food is delicious, however our last order was not the best experience. Perhaps it was a very busy day but the pizzas arrived being all over the place inside the box, sauce and cheese everywhere but in the pizza. I hope this doesn’t happen again si ce it will be a pity to have to find a new place from where to order good pizzas.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bestelling precies op tijd en alles lekker warm (dus vers uit de oven)

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en mooi op tijd

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s Bezorgd op het gewenste tijdstip. Volgende keer weer 🍕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's echt beter dan de bekende pizza ketens. Bezorging op tijd, kortom voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer erg genoten, dit keer van twee heerlijke pizza's.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer, heerlijke pizza’s. Alleen waar de vorige keer de rucola ontbrak op 1 pizza had ik deze keer een pizza salami met diverse ingrediënten erbij alleen zonder de salami 😞 dat was jammer.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk weet pizza gegeten. Is altijd goed

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle service

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was net als altijd heerlijk 🤤

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pizza’s 🍕 ! Tip is om ook een vegetarische pizza op de menukaart te zetten. We hebben nu een Margherita opgeleukt met extra groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Zelf opgehaald, keurig op tijd klaar

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaak bij jullie de cappaco pizza Helaas is de cappaco vaak niet lekker als wel hij was gisteravond weer niet lekker dikker en stugger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En mooi op tijd bezorgd.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, goed belegd en de bodem is om te smullen! Zoveel lekkerder dan de grote ketens!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk waren ze weer!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat missen we het om bij Gusto te kunnen gaan eten. Gelukkig kunnen we op deze manier blijven genieten van jullie heerlijke pasta's en pizza's. Altijd snel bezorgd en van top kwaliteit! Hopelijk tot snel weer!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastic Pizzas as always! thanks ;-)

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging was super snel 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de pizza’s weer top! Bestellen met nieuwe site is echt makkelijk. Normaal ging ik zelf even halen. Dit keer laten bezorgen. Snelle bezorging en warme pizza’s.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza' s waren goed warm en smaakten heerlijk. Keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd netjes op tijd afgeleverd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, ook bij afhalen top kwaliteit en lekkere huiswijn 😁. Tot gauw aan tafel!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het waren voortreffelijke pizza's. Precies zoals het hoort. Super, we komen gauw weer terug.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pizza .. de enige die nog steeds begrijpt hoe je echte Italiaanse pizza maakt. Alles klopt! structuur van het deeg is echt perfect.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Aanrader!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's smaakten weer heerlijk!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Lekker Lekker. Heerlijk gegeten weer en keurig op tijd bezorgd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really delicious pizzas. Delivered warm and on time.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s, maar zo langzamerhand wil ik bij jullie aan een tafeltje 😏

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel betere pizza 's dan de grote ketens.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snel heerlijke pasta in huis 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood bij de de Ossehaas was helemaal klef van de saus. Kan beter apart meegeleverd worden. Verder was het weer van prima kwaliteit en smaak

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend eten, komt warm aan, bezorging is op tijd. Tip: bestel via hun website zelf

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm en bijna geen kaas. Cannenoli was wel warm genoeg maar eenn beetje verbrand. Geen reden om nog een keer bij jullie te bestellen.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en heel vriendelijk

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en weer heerlijke pizza's.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, lekker dun en knapperig. De tiramisu, om je vingers bij op te eten. En als de kok himself de moeite neemt om de bestelling zelf aan de overkant af te leveren, dan kan mijn dag niet meer stuk.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is enorm goed van smaak, en kwaliteit, goede porties en snelle bezorging. Een aanrader 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Echt super! Vroeger bestelde wij hier wel eens maar toen kregen we voor de verhouding weinig eten tegen een mindere kwaliteit als nu. Wij zijn echte fijn proevers en het eten is NU een 10/10 en de prijs is zeker het eten waard! Wij zijn weer vast klant! Als jullie weer open zij komen we lekker in het restaurant eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top !!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 20 minuten de heerlijke pizza’s in huis 👍🏼

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, vriendelijke bezorger, en eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was klaar op het afhaaltijdstip. En het was thuis gewoon weer erg goed. We hadden twee pasta's en 2 pizza's. We hebben er van genoten alsof we bij Gusto in het restaurant zaten. Aanrader voor Afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Pizza’s waren perfect. Heerlijk warm. Zelfs beetje heet nog. Waren ook super snel bezorgd. Mijn complimenten weer👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knijterverse pizza’s, echt voortreffelijk die pizza gusto d italb.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie Calzone pizza is zoooooo lekker, niets aan veranderen!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta’s, super snel bezorgd, genieten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel en lekker

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede kwaliteit pasta’s en pizza’s. Altijd goede service en eten komt altijd warm aan. Top

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Italian Pizza 🍕!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Lekker warm en snel bezorgd. Aanrader

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zeker de service die ze bieden en dan nog niet te zwijgen over de kwaliteit van de pizza’s

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, zoals gebruikelijk. Super.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer donderdag en weer verrukkelijke pizza’s!!!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima, thanks!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zijn heerlijk, mooie dunne krokante korst en goed van smaak. Jammer dat ze zo snel koud zijn bij ophalen, al is het slechts 3 min rijden. Is daar iets op te verzinnen?

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank je voor t koken, genoten!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten heerlijk. Wel had de pizza warmer gekund. Voor ik ‘m op had was ie koud.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd, en vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak van de Italiaanse keuken mogen genieten in Italië en ook al aantal keer in u restaurant geweest. Wij hebben er thuis ook van genoten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

pizza was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

vrij prijzig, super lekker grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's. We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza’s niet meer warm bij bezorging. Ook was de bodem van de pizza’s op sommige plaatsen zwart. De smaak van de pizza’s was erg lekker, maar erg karig belegd (hoewel voor een van de pizza’s zelfs extra kaas was besteld).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een risotto en cannelloni, weer zeer smakelijk en in een half uur op tafel, top!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker eten! Super goede service. Elke cent waard!! Ik raad het iedereen aan om hier te eten!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren er erg snel en erg lekker. Prima!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza margherita en overheerlijke tagliatelle. Enige minpuntje was dat er nogal veel vocht uit de calzone kwam, maar ook deze was goed van smaak. Online besteld om af te halen en was netjes op tijd klaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was afgekoeld bij bezorging

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s en heel snel bezorgd, top! Maar ik kan niet wachten om naar het restaurant te gaan 😊

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza en pasta plus service !!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald en dat was erg lekker. Ravioli met truffelsaus en Tiramisu. Een aanrader vinden wij.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 2 pizza's besteld, binnen 3 kwartier op tafel. Voor herhaling vatbaar!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Good pizza, friendly service and perfectly on time for pickup. Highly recommended!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pizza’s. Je waant je weer helemaal in Italië.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van jullie heerlijke verse pizza's.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht, heerlijke pizza's.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd. Alles voor herhaling vatbaar. 👌

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer erg lekker en vlot bezorgd. Zowel pasta als pizza van hoge kwaliteit

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en super snel geleverd, het was weer smullen 😊

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, netjes op tijd afgeleverd. Aanrader.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke afwisselende kaart, heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd, mijn complimenten!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer smakelijk en wederom alleen maar lieve medewerkers, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima zowel kwaliteit als bezorging.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's die keurig op tijd werden bezorgd

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toch het vakantie gevoel door het heerlijke italiaanse eten helemaal super

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Snelle bezorging.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s, 20 minuten na bestelling geleverd!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza met knapperige bodem en binnen 20 minuten! Top!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza en de extra artisjok was loyaal verdeeld erover, wederom supervriendelijke mensen hier en wederom keurig op tijd af kunnen halen, thanks! Kom zeker weer terug ;)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh wat hebben we weer genoten van jullie gerechten. Alles goed warm en vers gemaakt, de biefstuk super mals en de rest ook zo lekker! Een aanrader!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio, bruschetta, cannellino spinaci besteld .Erg jammer dat de cannelloni erg lauw was.bezorging en smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd, ik kijk uit naar het moment dat het restaurant weer open gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd weer en smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers eten, snel klaar, aardige mensen, een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer top pizza’s!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten hier altijd toch. Vers en zeer smaakvol! Aanrader!! Ps, vergeet de tiramisu niet mee te bestellen;-)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Lekker warm bij ophalen, en zeer vriendelijk personeel. 👍🏻

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic pizzas as always!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s werden zeer snel geleverd. Ook waren ze erg lekker. Dus zeker de moeite waard om dit vaker te doen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza's met een dunne bodem en veel smaak.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en supersnel thuis bezorgd!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekkere pizza’s, ze zijn stuk voor stuk allemaal lekker. Zelfs de korst eet je smakelijk op.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website en makkelijk bestellen. Eten was echt heerlijk en helemaal precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's besteld. Voor het eerst, normaal haal ik altijd af. Zelfde kwaliteit alleen gemakkelijker. :-) Een topzaak en geen enkele pizza die zo dicht in de buurt komt van een zelfgemaakte! :-)

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!! Voor herhaling vatbaar. 1 klein puntje ter verbetering misschien, het beleg iets meer aan de randen doen. Je hebt nu best een brede kale rand. Maar smaak is echt 👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en smakelijk gegeten

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en geweldige service

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw had 07-01 eten besteld ter voorbereiding op mijn thuiskomen, toen dat verlaat werd kon zij zonder moeite de bestelling afzeggen, redelijk kort voor afhaal tijdstip! Ik vind dit service met een hoofdletter S. Vanavond halen wij alsnog ons menu af (wel een verse ;) ) en zullen persoonlijk nogmaals bedanken, het eten is er fantastisch dat weten we al van vele keren er eten toen alles nog normaal was :/

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke pizza's en ravioli. Super snelle service.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Van alle pizzeria’s vinden we deze pizzeria de beste en de lekkerste pizza’s maken

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, met verse pasta's.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren weer heerlijk en mijn zeer rijke salade ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en erg lekkere maaltijd. Was ook helemaal op tijd klaar om opgehaald te worden en ook de service om het even te helpen om naar de auto te brengen was helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo! Dat was super snel. Bedankt voor de persoonlijke service. Tot snel

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, met heerlijk droge bodem , geen vette bende. Top. Pasta met ossenhaas enz enz, heerlijk

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic pizzas as always!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk warm, smaakten erg lekker en werden zelfs iets vroeger bezorgd dan werd aangegeven via de mail. Helemaal top!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s zoals ze horen met echte dunne italiaanse bodem. En keurig op tijd klaar om afgehaald te worden !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol! Heerlijke pizza’s, voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst. Vriendelijk bezorger, snel en warm thuis bezorgd. Aanrader.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de pizza's. Vooral de pizza caprese is de favoriet. En ook het pizzabrood mag niet ontbreken bij onze bestelling. Om je vingers bij af te likken. Zoals altijd geweldig genoten! De ober/bezorger altijd vriendelijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Snelle bezorging. Het zou fijn zijn als de pizza's voorgesneden kunnen worden.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, genoten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer. Was helemaal top. Dank jullie wel. Gr. René en Suus

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. De in Nederland beste pizzeria.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echte pizza's! & super bezorging

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden Calzone, Pizza prosciutto met ananas en Tagliatelle gamberi met zucchine besteld en waren allemaal erg lekker.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always good!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al paar jaar pizza bij deze zaak. Veruit beste pizza uit de buurt als je van italiaanse stijl pizza houd. Geen competitie in de buurt...

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza’s, vers, knapperige korst, smakelijk. Pizza met zalm en roomkaas is heerlijk. Van niks te weinig. Hmmmm

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling. Alleen pizza’s. Waren voortreffelijk!! Heerlijk dun en smaakvol!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons favoriete Italiaans restaurant! heerlijke pizza's. Hopen dat we binnenkort weer bij jullie in het restaurant mogen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s altijd goed, jammer dat ze net iets te koud waren. Al met al heerlijke pizza! Beter dan die flut pizza- bakker, u weet wel

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, pizza's waren goed op temperatuur en zoals altijd heerlijk van smaak.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om na een dag hard werken een geweldige pizza en pasta geserveerd te krijgen van jullie. Gaan we vaker doen. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza en Pasta's uit de buurt gemaakt door echte Italiaanse koks, geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The service was good and the delivery fast. The food was excellent as always. We are loyal costumers.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s! De korst is nog steeds heerlijk knapperig door de snelle bezorging. Onze favoriete pizzeria 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker maar op de tonno mag best iets meer tonijn...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, lieve bezorgster! Veel succes in deze lastige tijden voor de horeca.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede pizza's en altijd supersnelle bezorging!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd!!! 😋😋😋

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buongiorno! Like always-> delicious Very glad to have you closeby! Keep up the good work. Best regards, Mario

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd; heerlijk!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben geweldig genoten. Het leek wel of we op een italiaans cruiseschip zaten! Haal de vakanties met Gusto di ItALB in eigen huis!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating