Beoordelingen van Gusto di ItALB Den Haag

Recente recensies

5.0
Juliana
19 september 2022

Always a great pizza and great service!

Lars
13 september 2022

Lekkah

Anja
8 september 2022

Het was zo als altijd weer heerlijk!!!

Ivar
7 september 2022

6 sterren had ik ook gegeven!!!

Ed
4 september 2022

Jammer dat de pizza niet voorgesneden is

Odetta
3 september 2022

Heerlijk 100%

Marc
3 september 2022
Kim
3 september 2022

Heerlijk als altijd! Goed op tijd, kokend heet nog. Top!

Joris Oostveen
2 september 2022

Al jaren komen we hier. Dan in het restaurant en dan weer laten we bezorgen. Nu wat later op de avond en pizza besteld en deze was echt weer verrukkelijk, niet normaal zo vers en lekker. Nooit meer wat anders. Bezorging was ook top en binnen 30 min op tafel.

Marina
27 augustus 2022

Mooi op tijd en heerlijk!

Monique
26 augustus 2022

Heerlijk!!!!!!

Aalbertsberg
22 augustus 2022

Voor het eerst hier besteld. En de pizza's waren heerlijk. Alleen jammer dat de extra artisjok die ik als optie erbij besteld had en dus ook extra voor betaald heb er niet bij zat. Heb meteen een mail gestuurd maar helaas geen reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Berk
19 augustus 2022

Top restaurant met een goede en snelle service

linda
18 augustus 2022

heerlijk gegeten

Bart
16 augustus 2022

Goed eten en snel bezorgd. Ik heb besteld via de site van gusto di italb. Geef de ondernemers waar ze voor werken.

Ed
10 augustus 2022

Lekkere pizza's en snel bezorgd

Ed
25 juli 2022

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
25 juli 2022
Jeroen
22 juli 2022

Een smaakvolle pizza gehad en vlotte bezorging.!

Maria
20 juli 2022

Epic traditional pizzas! Thanks again :-)

Marcel
14 juli 2022

Heerlijke pizza besteld, originele Italiaanse smaken en zeer snel bezorgd, minder dan 15 minuten (op een donderdagavond)

Maria
8 juli 2022

Best authentic Italian pizzas!

Cindy Paredes Sanchez
6 juli 2022

Goed gevulde Calzone pizza, heerlijke pasta met garnalen. Was heerlijk!

Kim
1 juli 2022

Lekkerste pizza's!! Dunne bodem, niet teveel saus en kaas, maar precies goed. De enige pizza die onze dochter helemaal opeet (en die is echt heel kieskeurig). Bedankt Gusto di Italb. Tot snel weer

Erik
26 juni 2022

op tijd geleverd en geweldige pasta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
20 juni 2022

Eten was prima, bezorgen duurde 1,5 uur. Wel een hele vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sijbrecht Kalkman
18 juni 2022

Niets op aan te merken. Bestelling was zelfs 5 minuten eerder als afgesproken. De pizza was nog heerlijk op temperatuur en de smaak was als vanouds. Meestal komen we een pizza bij jullie eten, maar door isolatie wegens corona, was dit een prima alternatief!

Johan
15 juni 2022
Martijn
11 juni 2022

Beste Italiaans restaurant in Den Haag.

Peter
7 juni 2022

We hebben weer genoten van onze favoriet pizza polo. Komen snel weer keertje eten.

Susan
6 juni 2022

Altijd goed! Snel en nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Darya
31 mei 2022

Heerlijke maaltijd afgehaald bij Gusto di ItALB. Keurig op tijd en tot mijn verbazing kregen wij nog een extra pizza erbij. Zeker voor herhaling vatbaar. Zelfs met afhalen blijft het eten lekker warm....

Jurgen
30 mei 2022

Wederom heerlijke pizza’s warm en op tijd bezorgd. Beste pizza’s in de omgeving. Tip: Bestel direct op de site van gusto zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P&A
28 mei 2022

Heerlijke pizza's, goede bodem, korst en ingrediënten!

Maria
27 mei 2022

Fantastic Italian pizzas every time :-)

Joris Oostveen
26 mei 2022

Was weer top

V dijk
26 mei 2022

Lekkerste pizza’s die er zijn!

Laura
22 mei 2022

Als je van italiaanse pizza houd ben je bij Gusto di ItALB aan het goeie adres. Ook weten ze hier nog wat klantvriendelijkheid inhoud. Fantastico!

Thieu
20 mei 2022

Heerlijk weer! Loeiheet bezorgd.

Martijn
19 mei 2022

Beste pizza’s van Den Haag!

Syl
18 mei 2022

Perfetto!

M
18 mei 2022

betere pizza's heb ik nog niet gevonden in deze omgeving. Besteld via de site, en de bezorging was prima.

Gea
11 mei 2022

Alleen was de pizza niet erg warm meer En ik had gevraagd om pizza te snijden Dat was niet gedaan Wel heel erg lekker

Ivar Schrijer
5 mei 2022

Voor het eerst moet ik zeggen: pizza voor Chantal was niet helemaal gaar....

Ton Spruijt
1 mei 2022

Gewoon de beste Italiaan in Den Haag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Poorten
28 april 2022

Lekkerste echte italiaanse pizza’s

Paul
24 april 2022

Ruim twee uur wachten is echt te lang. Ook op vrijdag

Geert
22 april 2022
B
12 april 2022
Sprinkhuizen
11 april 2022

Was lekker en nog super heet 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen
10 april 2022

Was weer geweldig. In mijn optiek de beste pizza’s in een straal van 5 km. Kleine tip aan Gustav, vergeet de pizza niette slicen.

Agatha
10 april 2022

De pizza’s en pasta waren heerlijk. De zalm kwam met alleen aardappelen en 2 stukjes brood, geen groenten te bekennen, dat vond ik knap waardeloos! Die bestel ik niet meer!!!

Githa
9 april 2022
Sabine Ravdm
8 april 2022

2.5 uur moeten wachten op ons eten!

F.Bijker
8 april 2022

De pizza's waren er snel en ook nog goed warm. De bezorger wachtte tot ik de deur open had om ze uit de box te halen. Top weer heerlijk gegeten

Mica
5 april 2022
Anoniem
3 april 2022

Wat mij betreft de beste pizzeria van Den Haag en omstreken!

M Den Engelsman
2 april 2022

Kwaliteit van het eten is prima. Hebben anderhalf uur gewacht op bezorging, echt veel te lang.

Joris Oostveen
1 april 2022

Heerlijk weer

Mieke
30 maart 2022

Boven verwachting snelle levering en heerlijke pizza’s!

Rick
26 maart 2022

Lekker

Fam Kok
26 maart 2022

Heerlijk gegeten, zorgvuldig bereid & netjes geleverd

Ivar Schrijer
24 maart 2022

Wederom een voorbeeld van de allerlekkerste pizza die je maar kan krijgen. We eten vaker in het restaurant, gaan er graag naar toe. Maar als alternatief in tijdnood komt de thuisbezorging wel eens beter uit. De bezorgde pizza doet niet onder voor de pizza die je in het restaurant geserveerd krijgt. Smullen!!!

Erik
17 maart 2022

bezorger was vriendelijk en pasta en salade was geweldig

Frank
13 maart 2022

De pizza's van Gusto zijn echte Italiaanse pizza's. Heerlijk. Dunne bodem, krokante korst. Mijn favoriet is de pizza carpaccio.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roksana
10 maart 2022

Wonderful as always! Best pizza in town! :)

LC
9 maart 2022
Tineketwilt
6 maart 2022

Was heerlijk😊

K. M. Rodenburgh
3 maart 2022

Had warmer gekund.

Sophie
28 februari 2022
R
26 februari 2022

De bestelling werd veertig minuten vóór de aangegeven tijd bezorgd.

Niels
22 februari 2022
Chantal
20 februari 2022

De pizza's zijn echt heerlijk bij Gusto di Italb. We hebben ervan genoten.

Mark van der Louw
18 februari 2022

Erg lekkere pizza, supersnel klaar. Gelijk ook even binnen gekeken, restaurant ziet er leuk uit, daar ga ik zeker een keertje eten.

Marijke
13 februari 2022

Heerlijk en goed warm

Susanne
13 februari 2022
Vincent Dijk
12 februari 2022

De pizza’s waren koud. Ze hebben waarschijnlijk te lang op de counter gestaan.

Teun de graaf
10 februari 2022
Steven
9 februari 2022

Lekkerste pizza’s uit de regio!

Joris Oostveen
6 februari 2022
Geert
4 februari 2022

Wederom snel bezorgd. E wederom zeer smakelijk 😋

Froukje
3 februari 2022

Snelle bezorging, maar de pizza viel tegen en de gorgonzola als extra ingredient was bijna niet te vinden/proeven. De tiramisu was lekker!

Marnie
30 januari 2022

Was weer top eten!! Duurde wel lang maar de tiramisu heeft alles goed gemaakt!

Kees Struijk
30 januari 2022

Wederom een pizza zoals deze moet zijn! Je proeft Italië heerlijk.

Fam Bakker
23 januari 2022

Voor de aangegeven tijd geleverd en zoals altijd; heerlijk! Zowel de pasta als de pizza’s - wij bestellen hier maandelijks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
23 januari 2022

Erg lekker en pizza afhalen ging super vlug. Wij komen weer terug!

Jan
22 januari 2022

Heerlijk gegeten! En snel thuis bezorgd!

Olsthoorn
18 januari 2022

Beter Italiaans eten in de regio heb ik nog niet kunnen vinden!

Kees Bruin
16 januari 2022

Sneller dan verwacht bezorgd. Nog op temperatuur en zoals altijd twee overheerlijke pizza’s. Steeds opnieuw iets om naar uit te kijken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John de Grijs
16 januari 2022

fantastische maaltijd en echt Italiaans ... en ruim binnen de tijd bezorgd... haal ik haal jaren en blijf tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Oorschot
15 januari 2022

De smaak was goed, maar te koud afgeleverd. Gevraagd om zo spoedig mogelijk te bezorgen. 1) Grote teleurstelling dat dit een wachttijd van 1 1/2 uur betekende. 2) Na de melding dat de bezorger onderweg was duurde het meer dan 15 minuten voordat de pizza werd afgeleverd. Terwijl de fietstijd maar 3 minuten is naar ons huis. Resultaat een te koude pizza op tafel. Gezien de prijs van de pizza verwachten wij een smakelijke pizza op temperatuur te ontvangen. HIER ZAL IK NIET MEER BESTELLEN.

Susanne
15 januari 2022

Ik heb mijn pizza’s online besteld. Lees ik na het afrekenen dat er 2 uur levertijd is. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik hier niet besteld!

Nanette Engelhard
15 januari 2022

Al regelmatig bij jullie besteld, Jammer dat de pizza dit keer niet warm waren.. maar de smaak was heerlijk!

Hendrik-Jan van der Waal
15 januari 2022

Helemaal top de truffel pizza

Sardha
10 januari 2022

De pizza was zoals altijd heerlijk maar werd bijna koud/afgekoeld bezorgd wat erg jammer was. Ik weet niet wat de oorzaak was want de pizza werd eerder bezorgd dan in eerste instantie was aangegeven. Heel jammer want dit is de beste pizza in de hele omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
9 januari 2022

Een supergoede pasta en heerlijke pizza! De bezorging duurde wat langer dan gepland, doordat niet gelijk het goede adres werd gevonden. Daardoor was de pizza iets minder warm. Maar nog steeds heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janwillem
9 januari 2022

Perfect

Herma Schoep
9 januari 2022

Pizza heerlijk als altijd, helaas was de pizza al bijna helemaal afgekoeld bij aflevering. Dat was jammer

S. Essink
9 januari 2022

Lekker gegeten, werd snel geschakeld… Wens dat we snel een keer live mogen komen eten en ook de ambiance mogen proeven !!

Bruccoleri
9 januari 2022
Marcel
7 januari 2022

De pizza’s waren wederom fantastisch

Joris Oostveen
6 januari 2022

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd.

Patrick
6 januari 2022

Heerlijk..

Nash Lagerwaard
6 januari 2022

Heerlijk, zoals altijd!

Tom
5 januari 2022
SC
3 januari 2022

The pizza was as good as in restaurant. Pasta alla matriciana was good, but tagliatelle con gambas was somewhat disappointing. No zucchini (courgette) was present at all, basil was not fresh (in restaurant usually there is fresh basil leaves), tomatoes are also freshly cut in restaurant - it didn't seem to be the case for delivery; on the good side, there were lots of shrimps and quantities are good. Food delivered warm and on time.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitta
3 januari 2022

Snel klaar en heerlijk verse ingrediënten!

Stephanie
30 december 2021

Heerlijke pizza. Dunne bodem. Vol van smaak. Zeer vriendelijke en tijdige bezorging.

R.L. Verwaijen
29 december 2021

Wederom heerlijk gegeten en ontzettend snelle bezorging. Een absolute aanrader!!

P.Mulder
29 december 2021

Het eten van Gusto is meer dan geweldig, maar de wachttijd van 1.25 uur is echt te lang Bestelling geplaatst om 17.45 bezorgd om 19.10

Thalita
28 december 2021
Dirk Zwarts
28 december 2021

De pizza's en pasta's van Gusto di ItALB zijn altijd weer heel lekker en netjes thuis bezorgd. Fijn dat dat kan als we zelf geen tijd of zin voor koken hebben.

Ruud
27 december 2021

De pizza's waren weer heerlijk met echte Italiaanse salamino picante! Takeaway en lekker warm in de auto opgegeten.

Louise van Ast
24 december 2021

Het was weer erg lekker!

Huijsmans
24 december 2021
Agatha
23 december 2021

Weer genoten van een heerlijke pizza! Bedankt!

Jeff
22 december 2021

Precies geleverd op exacte tijd!

Charlotte Ram-Dams
19 december 2021

Heerlijke pizza’s. En mooi op tijd bezorgd.

.
18 december 2021

Super lekker!

Ester
18 december 2021
Sophie
18 december 2021
Alex
18 december 2021

The best pizzas ever!

Julian
18 december 2021
Eric
18 december 2021

Top! Als altijd...

Cib8@hotmail.com
18 december 2021
Petra Helleman
16 december 2021

Zoals elke keer goede pizza's met zorg bereid en zeer smaakvol. Kwaliteit en daarom ook in deze tijd hier bestellen, want we willen graag dat jullie blijven om later weer in t restaurant te kunnen komen eten

Juliana
16 december 2021

Great service! Fantastic food!

Katarina
15 december 2021

Lekker pizzas, levering op tijd en warm :-)

Ivar Schrijer
15 december 2021

Probably the best pizza I have eaten this year. Such a fine taste. Such balance in flavours. The chef has performed the Gusto recipe to the max.

Bart
12 december 2021

Prima eten en mooi op tijd gebracht

Sheila Rimmelzwaan
12 december 2021

De carpaccio was onderweg geplet en daardoor moeilijk nog netjes geserveerd te krijgen. De caprese was ook allemaal door elkaar en daardoor minder fraai op tafel. Misschien kan dat op een andere manier verpakt worden? Eten was heerlijk!

Bart
11 december 2021
Joris Oostveen
10 december 2021

Deze keer op mijn werk laten bezorgen maar zoals altijd weer heerlijk. Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant eten want dat blijft natuurlijk het leukst.

Stephanie
7 december 2021

Heerlijke pizza’s!

Pieter Gras
6 december 2021

Liever bij jullie eten natuurlijk, maar ja, dit is momenteel helaas het beste alternatief...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Boers
5 december 2021

De pizza’s zijn erg lekker maar het is jammer dat de pizza’s bij aankomst niet warm genoeg zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
4 december 2021

Eten was super, bezorging had wat eerder gemogen, maar wel erg genoten van het eten, bedankt!!

Bas
3 december 2021

Pizza was erg magertjes belegd. Het lijkt erop dat de gejaagdheid ten koste gaat van kwaliteit ondertussen. Het gaat er heel nerveus aan toe.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Bas, Thank you for your review. However, The pizza's today were the same as every day. Our pizza dough is 220 gr and never more or less. We have a thin pizza since our pizza is italian style. With kind regards, Evis

Kenzo
3 december 2021

Zoals altijd prima kwaliteit. En aardige mensen!

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Kenzo, Thank you for your nice review and is always nice to see you at Gusto :-). With kind regards, Evis

Annette van Oosten
30 november 2021

Misschien lag het aan de afstand (alhoewel we in Nootdorp wonen), maar de pizza was net iets teveel afgekoeld. Smaak prima, mooie bodem, maar iets heter was beter geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Annette, Thank you for your feed back. Please be a wear that it's getting colder and since pizzas are thin they get cold easier. With kind regards, Evis

Debby
29 november 2021

Supersnelle bezorging door Evi zelf. En zoals altijd hebben wener heerlijk van gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Debby, Thank you for your nice review and we are happy to know that everything went well. With kind regards, Evi

Ilona Hakansson
28 november 2021

De pizza’s waren erg lekker, maar niet meer zo warm.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Ilona, Thank you for your feed back. Please keep in mind that we are getting winter and pizza carpaccio and caprese is finished with cold ingredients which helps the pizza to get much sooner cold. With kind regards, Evis

Geert
28 november 2021

Wederom een goede pizza. De beste pizza’s van Den Haag/Delft. Snel bezorgd ook.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Geert, Thank you very much for your amazing review. We will always do our best to bring the best quality to you. With kind regards, Evi

Saarloos
27 november 2021

We moesten er wel even op wachten, maar het eten was zoals altijd fantastisch. Vers uit de oven, dus thuis ook nog warm.

Joris Oostveen
27 november 2021

Heerlijk heerlijk heerlijk

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Joris, Thank you !

Karo
26 november 2021

De lekkerste pizza&pasta in heel ypenburg!

Sara
21 november 2021

Super vriendelijk en leuk personeel. Heerlijk eten met best goed qualiteit!

Alexey
20 november 2021

Delivered just in time. High quality food, as always!

Remko
20 november 2021

Zoals altijd waren de pizza’s heerlijk. Maar zeer teleurgesteld over de bezorging. Om 18.07 hebben we de bestelling geplaatst. 19.40 (!! Al vrij laat) zouden de pizza’s worden bezorgd. Na 20.30 hebben we de pizza’s ontvangen. Met alleen een sorry van de bezorger, heeft dit de heerlijke pizza’s helaas een best wel nare bijsmaak gegeven.

Kees Kaljouw
19 november 2021

3 uur bezorg tijd is wel heel erg lang…..

Daniël
19 november 2021

Pizza's zijn altijd goed. 25 Minuten later dan besteld en lauw bezorgd. Volgende keer maar weer zelf afhalen of in het weekend een bezorger extra in dienst nemen?

Oz
19 november 2021

It was delicious. The order was in earlier than expected. Definitely we will order there again. Thanks Gusto di ItALB team.

Roksana
18 november 2021
Mariska
14 november 2021

Pizza waren met heerlijk. Bezorging stipt op tijd

Kim
14 november 2021

Heerlijk gegeten! Wederom de pasta/roomsaus en zalm en bruscetta. Echt smullen en goed heet nog bij aankomst.

P. Jasperse
13 november 2021

De pizza's waren heerlijk en de bezorger was op tijd.

Louise van Ast
8 november 2021

Fijn dat jullie ook weer bezorgen!! Maar kom ook graag bij jullie op locatie wat eten, altijd een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Virginija
7 november 2021

4 kaas pizza was te droog, wij moesten 1 uur 45 min wachten tot het werd bezorgd. Onze locatie was 300-400 meterstanden een restaurant. Ik zal hier nooit meer bestellen! Helaas….

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Virginija, We always work very hard to bring the best quality and service to our costumers. Our apologies for not been to full fill your expectations in a extremely busy night! With kind regards, Gusto's team

Kok
7 november 2021

Heerlijk thuis uit eten, erg smakelijk!

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Cook, Thank you very much for your feed back and we are very happy to know that everything was to your expectations. With kind regards, Gusto's team

Frank Tigges
7 november 2021

lekkere pizza, maar ruim 2 uur later bezorgen dan dat bestelling is geplaatst is een afknapper. Werden wel op de hoogte gehouden: 18.32 uur besteld, zou 19.50 uur geleverd worden en dan pas om 20.38 bezorgen... Overigens was bezorger wel vriendelijk.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Frank, Thank you for your feed back and our apologies for the delay. We work very hard to bring the best quality and service to our costumers. Fridays usually are busy but yesterday it was extremely busy. With kind regards, Gusto's team.

Cisco J. Medeiros da Palma Barao
5 november 2021

Behalve de regen buiten is het alsof je in Italië bent...heerlijk eten!

Ferda
2 november 2021

Bij bezorgen zijn ze toch altijd vrij snel kouder maar nog steeds lekker.

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Ferda, Thank you for your feed back. I would like to mention that, now that is getting colder is very hard to deliver the pizzas as warm as they are when they get out the oven. We work very hard to bring the best quality and service to our costumers and we are going to keep doing so. With kind regards, Gusto's team

Lindsey
31 oktober 2021

Was erg lekker! Bezorging netjes en op tijd. Pizza’s hadden alleen iets warmer mogen zijn.

Marcel
31 oktober 2021
Ibrhm
31 oktober 2021

Heerlijke ambachtelijke pizza en pastas!

Ruben
29 oktober 2021

Heerlijke pizza’s!

Chantal
29 oktober 2021

Pizza's kwamen net uit de oven toen ik ze kwam afhalen. Ze smaakten heerlijk!

Wouter
28 oktober 2021

Kwaliteit/smaak van de pizza's was van de goede kwaliteit die we van Gusto gewend zijn. Qua temperatuur waren ze wel nét iets aan de koude kant. Pizza begon alweer een beetje te stollen.

Sandra Zandstra
21 oktober 2021

Klantvriendelijk en heerlijk eten!!

Fam Kok
19 oktober 2021

Heerlijke pizza, dunne bodem, smaakvol!

Joyce
18 oktober 2021

Heerlijke pizza’s!

Henry Annokkee
16 oktober 2021

Al vele keren langs dit restaurant gelopen. Verleden week er gegeten. Nog nooit zo lekker Italiaans gegeten. Vandaag pizza en pasta gehaald. Weer net zo geweldig. Dit wordt ons huisrestaurant!

Fran
16 oktober 2021

Always very good

Anoniem
16 oktober 2021

De bestelling werd ruim een uur eerder dan gevraagd bezorgd.

F J Medeiros da Palma Barao
15 oktober 2021

Een klein stukje Italia in Den Haag.

Chan
8 oktober 2021
Maria
2 oktober 2021
Nash Lagerwaard
24 september 2021

precies optijd klaar, super goede service en als allerbelangrijkste, heerlijke pasta! echt perfect!

Thomas
19 september 2021

Letterlijk de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. Bodem is perfect en niet te veel zout. Top!

Sander
19 september 2021

Smaak van de pizza's was goed. Pizza's waren al behoorlijk lauw bij aankomst.

Kim Den Haag
19 september 2021

Heerlijk gegeten weer. Ben blij dat ze nog bezorgen.

Angelique
19 september 2021

Pizza was niet meer zo heet....nog even in de oven gedaan....wel super lekker😍

Maiorano
19 september 2021

Heerlijke pizza gegeten!

Pieternel
18 september 2021

De bezorging had wel iets sneller gemogen, maar eerlijk is eerlijk het is het wachten waard, de Calzone was voortreffelijk

Judith
18 september 2021

zoals altijd lekker pizza

Martijn
18 september 2021

Superlekker... Heerlijke pizza's en pasta's!

Joris Oostveen
14 september 2021
Suraj Sheombar
12 september 2021

Normaal gesproken super lekker, alleen deze x was het eten flauw van smaak en de porties weinig. Miste zout en knoflook

Linda
11 september 2021

Het eten is goed en de service ook!

Patricia
11 september 2021

Het eten was zo als altijd heerlijk

Maria
10 september 2021

When you miss the pizzas you had in Italy it is always great to know you can pick it up around the corner :-) always made with quality products and with passion !

Smits
9 september 2021

Top

Odetta
7 september 2021

Heerlijk eten, lekker vers en optijd klaar gemaakt.

Sara
5 september 2021

Altijd mijn bestellingen klaar en altijd goede kwaliteit en de personeel zijn heel vriendelijk. Alles naar de verwachting. Heerlijk eten we bij Gusto di itALB:-)

Nathalie
5 september 2021
Joris Oostveen
5 september 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evaline
4 september 2021
DS
3 september 2021
R
3 september 2021

Perfetto

tom vlasveld
2 september 2021

kwalitatief goede en warme pizza

Ruud
1 september 2021

Heerlijke pizza met salamino picante de beste van de wereld!

Chantal
29 augustus 2021

Heerlijke pizza's afgehaald, op tijd klaar, vriendelijk personeel. Bij deze pizza heb je het idee dat er verse en goede producten zijn gebruikt, en minder vette hap te hebben gegeten zoals bij pizza's van de grote pizza-ketens. Ik wil ook alleen pizza hier bestellen. Alleen op zaterdag moet je de pizza wel zelf ophalen, op andere dag bezorgen ze wel thuis.

Odetta
27 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk en vers eten!

Niels
25 augustus 2021

Heerlijke, echte Italiaanse pizza’s!

Olsthoorn
23 augustus 2021
Sara
25 juli 2021

Service is heel precies! Kwaliteit vind ik prima, maar het kan altijd beter. Ik ben hartstikke tevreden.

Marcel
24 juli 2021
Ruurd
23 juli 2021

Vlot, snel en lekker

Joris Oostveen
21 juli 2021

Het was weer genieten, heerlijk.

raymond
20 juli 2021
Brigitte
18 juli 2021

Super lekker eten Snel bezorgd In 2 woorden super service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cisco J. Medeiros da Palma Barao
18 juli 2021

Italië komt binnen een uurtje naar je toe...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
18 juli 2021

Altijd super lekker eten! Vriendelijke bezorging en lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marnie
17 juli 2021

Top! Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!!!

Bar
17 juli 2021

Vlees slechte kwaliteit, bij garnalen met courgette miste bij iedereen courgette! Laatste keer dat ik hier bestel.

Vitalija
17 juli 2021

excellent pizza. we enjoyed eating in the restaurant and also delivery at home was good!

Sandra
16 juli 2021

De pizza’s zijn echt heel erg lekker. Dunne bodem, verse ingrediënten de lekkerste pizza’s die thuisbezorgd worden naar onze mening😉. Hele snelle levering ook!

John S
16 juli 2021

Excellent food as always. Ordered 5 pizzas and were all very warm and delivered on time.

R
13 juli 2021

Snel, goed

R
12 juli 2021
Marcel
11 juli 2021

Het eten was weer erg lekker. Ga zo door.

Ray
6 juli 2021

Vergeet domino, neww york

P
5 juli 2021

Prima pizza’s, heerlijke bodem, maar nu weer niet geleverd conform de aangegeven tijd op de website (niet de eerste keer). Reactie restaurant: wat is het probleem we hebben het druk. Op zoek naar een andere goede Italiaan die wel conform afspraak levert. Premium prijzen, dan verwacht je ook goede service

Reactie van Gusto di ItALB

Dear Patrick, You placed an order to pick up at 18:10. We replayed saying that the order would be ready @ 18:30 for pick up. You did replay to our confirmation saying that is an extremely bad service and our question to you was "why is this a bad service" if we are too busy we are too busy. Unfortunately we can't help everyone within their requested time no matter how hard we try. We try always the keep the quality first and the quality takes time. Your pizzas were ready at 18:30 when u picked them up. Please try to understand that we work with fresh products and everything is been made by hand at the moment the order is placed. With kind regards, Evis

Lieve Cruyplant
3 juli 2021
Marnie
28 juni 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 juni 2021
Mark Hollanders
27 juni 2021

Jammer dat er niet werd thuis bezorgd.

KS
24 juni 2021

Heerlijk weer de pizza pollo en pizza magherita

Bart
23 juni 2021
Michel
20 juni 2021

De pizza’s en tiramisu waren heerlijk, de bezorging een half uurtje later dan de verwachte bezorgtijd.

Ar
19 juni 2021

45 minuten te laat bezorgd en ik moest er zelf 2x achteraan bellen. Geen probleem als het (veel) later wordt, maar laat het dan even weten. Pizza’s en deserts zijn erg lekker dus we bestellen zeker weer. Hopelijk dan zonder vertraging.

Ashley van Rijn
19 juni 2021

Iets langer gewacht dan aangegeven, smaak was daarentegen echt super. Als ik een puntje van kritiek mag geven dan vind ik de portie Ravioli voor 18 euro aan de weinige kant.

Teleurgesteld
18 juni 2021

Donderdagavond; bestelling van 18:45 uiteindelijk om 20:15 gekregen.

Gerda Nieuwenhuis
17 juni 2021

wil graag de pizza s gesneden hebben had er ook om gevraagd en was niet gesneden

Lizelot
12 juni 2021

Zoals altijd top! Warm, goede bodem en alles wat erop of erin zit topkwaliteit. Aanraders; salami picanti, alles met de parmaham en de tiramisu. De pasta’s zijn niet met extreem veel kaas en room; zelf vind ik dat zalig, maar is heel persoonlijk.

Maarten
12 juni 2021

De pizza is geniaal lekker. De bezorging precies het tegenovergestelde. Ruim anderhalf uur is echt te lang.

Ivar Schrijer
11 juni 2021

Weer geweldig gegeten. Exact op tijd ook. Kan niet beter als start van het weekend.

Thomas
10 juni 2021
Marian Ensing
6 juni 2021

De pizza's waren klef, niet krokant ,slap en een te dunnen bodem.

Geert Eising
5 juni 2021

Sneller gebracht dan gepland. Wat raar en jammer dan dat de pizza licht was afgekoeld. Voor het overige: goed als altijd!

Dirk Zwarts
4 juni 2021

We bestellen geregeld bij Gusto di ItALB. Zoals gebruikelijk was ook nu de bestelling van prima kwaliteit en zeer snel geleverd.

Marc
3 juni 2021

Heerlijke pizza’s gegeten vanavond!!

Terencia Djewan
29 mei 2021

Wij bestellen nu bijna 1,5 jaar bij jullie en het eten is altijd fantastisch én lekker. De bezorger (die ook werkzaam is in het restaurant) is ook echt een pracht mens! Altijd zo behulpzaam als hij het eten heeft gebracht!

Angelique van Rijn
26 mei 2021

Heerlijke pizza topper

C. Giray
26 mei 2021

Delicious, fast and great service!

Judith
24 mei 2021

Lekker pizza. Optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris Oostveen
23 mei 2021

Na een dagje weg geen zin om te koken dus weer lekker pizza's en toetje besteld bij Gusto di italb. Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
21 mei 2021

Ik vind het eigenlijk best asociaal als je voor € 90,00 aan pizza's besteld, ik dan nog €2,50 aan bezorgkosten moet betalen en € 0,25 aan transactiekosten...

Agatha
21 mei 2021

Weer top!

Peter
19 mei 2021

De risotto asparagi e taleggio was heerlijk.

Rutger
18 mei 2021

Perfect !

Miranda
17 mei 2021

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murat
16 mei 2021

Altijd heerlijk!!!

Bastiaan Groeneveld
15 mei 2021

Fantastisch eten! Paste met truffel en ossenhaas is echt waanzinnig lekker! De Tiramisu hier blijft goddelijk!

Mark Hollanders
14 mei 2021

Heerlijke pizza's, bezorgd op de beloofde tijd. Er was slechts een minpuntje: de pizza's waren niet gesneden, ondanks dat ik erom had gevraagd.

S. Olsthoorn
13 mei 2021

Kwalitatief bijna altijd uitmuntend, maar 5 kwartier levertijd voor 3 pizza's is een beetje té lang.

Berghuis
13 mei 2021

Vind het beleg van de pizza aan de magere kant: smaak was prima!

Richard Leo
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, Grazie

Ruud
8 mei 2021

Heerlijke italiaanse pizza met echte salamino picante!

L.
6 mei 2021

Prima week-special Risotto met (groene) asperges en taleggio. Lekker romig. Voor erbij een pizza-broodje. Mag nog eens!

Fatos vd Kroft
6 mei 2021

Zoals altijd heerlijk!

Lisette
6 mei 2021
Kim
4 mei 2021

Nu voor de 2e keer op rij dat de bezorging langer duurt (90min). Maar desondanks blijven we hier bestellen want de pizza's zijn erg lekker!

HJP Standaar
3 mei 2021
Roel
3 mei 2021

Het eten wordt mooi op tijd en vooral erg warm aangeleverd. Verder is het eten van prima kwaliteit, ik kan echt geen min punten bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 mei 2021

Altijd goed en lekker

Irene
30 april 2021

Snel bezorgd en goede pizza’s

M van Stratum
27 april 2021

Het was zwaar teleurstellend, ik had uitdrukkelijk aangegeven GEEN KAAS in risotto en die zat er toch in! Ik heb maaltijd weggegooid. Zonde van het geld. Dat het druk was is geen excuus.

Daan
26 april 2021

Heel goed eten en precies op tijd met bezorgen!

Danielle
26 april 2021

Heerlijk gegeten, echt goede kwaliteit. Kan niet wachten om weer in het restaurant te zitten!

Andrés
26 april 2021

Basically Gusto di Italb is the only restaurant we order food from. I think the food is delicious, however our last order was not the best experience. Perhaps it was a very busy day but the pizzas arrived being all over the place inside the box, sauce and cheese everywhere but in the pizza. I hope this doesn’t happen again si ce it will be a pity to have to find a new place from where to order good pizzas.

Chan
26 april 2021

Heerlijk! Bestelling precies op tijd en alles lekker warm (dus vers uit de oven)

Poorshafie
21 april 2021

Heerlijke pizza’s en mooi op tijd

Koen
19 april 2021

Lekkere pizza’s Bezorgd op het gewenste tijdstip. Volgende keer weer 🍕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
17 april 2021

Prima pizza's echt beter dan de bekende pizza ketens. Bezorging op tijd, kortom voor herhaling vatbaar!

Dirk Zwarts
17 april 2021

Wij hebben weer erg genoten, dit keer van twee heerlijke pizza's.

Rens de Vries
17 april 2021

Zoals elke keer weer, heerlijke pizza’s. Alleen waar de vorige keer de rucola ontbrak op 1 pizza had ik deze keer een pizza salami met diverse ingrediënten erbij alleen zonder de salami 😞 dat was jammer.

Anha
15 april 2021

Top, heerlijk weet pizza gegeten. Is altijd goed

De wilde
14 april 2021

Heerlijk gegeten! Snelle service

Lianne
13 april 2021

Het eten was net als altijd heerlijk 🤤

Herma
12 april 2021
Edo B
12 april 2021

Heerlijke Pizza’s 🍕 ! Tip is om ook een vegetarische pizza op de menukaart te zetten. We hebben nu een Margherita opgeleukt met extra groenten.

Erwin
12 april 2021

Heerlijk, zoals altijd. Zelf opgehaald, keurig op tijd klaar

Tekelenburg
12 april 2021

We bestellen vaak bij jullie de cappaco pizza Helaas is de cappaco vaak niet lekker als wel hij was gisteravond weer niet lekker dikker en stugger

Rietveld
8 april 2021

Het was weer heerlijk! En mooi op tijd bezorgd.

Fabienne
8 april 2021

Heerlijke pizza’s, goed belegd en de bodem is om te smullen! Zoveel lekkerder dan de grote ketens!

Aleksandra
8 april 2021
Evaline
3 april 2021

Het was weer heerlijk!!

Esther
3 april 2021

Overheerlijk waren ze weer!!

Nicoline
3 april 2021

Wat missen we het om bij Gusto te kunnen gaan eten. Gelukkig kunnen we op deze manier blijven genieten van jullie heerlijke pasta's en pizza's. Altijd snel bezorgd en van top kwaliteit! Hopelijk tot snel weer!!

Walter
2 april 2021

Altijd top.

Maria
1 april 2021

Fantastic Pizzas as always! thanks ;-)

Tanja
30 maart 2021
Natas
29 maart 2021

Lekker gegeten, bezorging was super snel 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.